Hopehav - Lystbetonte konsulenter

Tankekunst

Du kan ikke puttes i en boks fordi du ER boksen som inneholder mange skatter. Hvis du ser på illustrasjonene under, hvilken føler du deg mest tiltrukket av? Og hvilken er interessant for ditt team å se nærmere på?

Tankekunst konseptet tilbyr forskjellige 'bokser av deg selv' som du kan åpne. Innholdet tilbys både som smaksprøve, workshop og individuelt opplegg. Du kan kombinere så mange bokser du ønsker. I tillegg til en innføring i tema/metoden, får du også noen forslag for nye lystbetonte vaner som lett kan integreres i ditt daglige arbeide uten at det koster mer tid. Jo oftere du gjør korte mikro-aktiviteter, jo fortere du og/eller teamet integrerer ny læring og erfaringer.

Points of You®

Points of You® tilbyr innovative verktøy og trening for profesjonell og personlig utvikling. Våre verktøy bruker bildenes språk, det mest kraftfulle språket i verdenen i dag som inspirerer og vekker tanker. Vi kan se på alt i verden fra uendelige synsvinkler. Når vi står fast i en situasjon, ser vi ikke det hele bildet, og er det tid for å bevege oss og se etter nye perspektiver.

Utforsk temaer på en lekende og gøy måte og styrk følelsen av samhold i teamet. Points of You forbinder tema, assosiative foto og ord på en fantastisk måte. Det aktiverer hele hjernen, både logisk-analytisk tenkning og kreative-intuitive reaksjoner.

Maria er en Certified Points of You facilitator og holder workshop 'Se tilbake og gå fremover' 14. januar.

VIA karakterstyrker

Lær det universelle språket av 24 VIA karakterstyrker som forener oss fordi vi alle har dem tilgjengelig. Karakterstyrker er ryggraden i positiv psykologi, vitenskapen om hvordan vi trives på beste måte i livet med dets opp- og nedturer. De er universelle positive egenskaper som sier noe om hvem vi er og hvilke verdier vi står for. Og om hvordan vi tenker, føler og handler, og det er nettopp her vi trenger en skift hvis vi vil endre noe, eller oppnå noe.

Bevissthet rundt, og utvikling av karakterstyrker har bl.a. vist å ha positiv effekt på vårt engasjement, vår trivsel, våre prestasjoner og våre relasjoner.

Tilstedeværelse

Vær mer til stede og få større kontroll over din oppmerksomhet og innsikt i dine tankemønstre.

Oppmerksomhetstrening er først og fremst en bevisstgjøringsprosess for deg som ønsker en væremåte hvor du er tilstede i øyeblikket og tar det som oppstår i øyeblikket med fatning. Som ekstra bonus fører dette ofte til mindre stress og anspenthet, og større indre ro og fokus.

Coaching med bilder

Fotobasert Coaching utvider din tenkning for å se flere verdibaserte muligheter. Vi bruker egne bilder eller forskjellige verktøy fra Points of You som gir uventede men presise resultater. Dette skjerper din observasjon og persepsjon og dermed øker også engasjement og tilstedeværelse i tillegg til evnen å fokusere.


Du lærer også en enkel form for 'lyncoaching' med deg selv for kjapt å kunne få nye perspektiver når du står fast.

Zentangle® Metoden

Ønsker du å stimulere din egen eller teamets kreativitet i betydningen: "å finne lettere løsninger, gå utenfor komfortsonen, å øke observasjon og fokus, forsterke selvtillit ved å se at man kan klare det man aldri trodde, ha en kreativ tilnærming til «feil», og reagere trygt på det uventede"?

Kom og opplev ro og flyt med Zentangle Metoden i en åpen workshop. I en skreddersydd team workshop lages det en mosaikk av alle forskjellige interpretasjoner av en 'tangle', noe som har en positiv innvirkning på 

teamfølelsen. Stol på din kreativitet.

Certified Zentangle Teacher

Gratis refleksjonsmøte

La oss ta en kostnadsfri og uforpliktende prat om hvordan forholdet mellom logiske prosesser og kreativitet gjennom observasjon er per i dag, og hvordan en balansert logisk-kreativ tilnærming kan gagne deg selv og/eller teamet ditt. Du kan enkelt bestille time ved å klikke ønsket tilgjengelig dato i kalenderen. Du får tilsendt en Zoom link i god tid før møte på e-postadressen du oppgir.

1

Smakebit

For å ta en veloverveid avgjørelse over hva som passer deg best akkurat nå, kan du delta på våre åpne arrangement med smaksprøver, se aktivitetskalender, eller bestille en refleksjonstime.

2

Workshop og 1:1 opplegg

En workshop / teamcoaching eller individuelt opplegg gir deg

  • en innføring i emnet/metoden
  • tidsvennlige aktiviteter for lett å kunne integrere nye vaner

3

Fordypning

Hvis innføringen ga deg mersmak, fins det mange nye muligheter for fordypning og lengre program.